Lukács-Tóth Boglárka vagyok, óvoda- iskola átmenet elősegítésére szakosodott óvodapedagógus, komplex mozgásfejlesztő, leendő gyógypedagógus- logopédus.

Szakmai célom, a gyerekek tehetségének kibontakoztatása, valamint a tanulási-, magatartási-, beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyermekek segítése. Személyes, egyéni támogatást szeretnék nyújtani a kiegyensúlyozott fejlődés és eredményes tanulás érdekében.

Úgy gondolom, hogy az életben mindent, több szemszögből kell vizsgálni. Nem hiszek a fekete- fehér látásmódban. Véleményem szerint, ha igazán eredményes fejlődést és változást szeretnénk elérni, adott esetben több módszert is alkalmaznunk kell. Eddigi tanulmányaim során próbáltam minél több területtel és perspektívával megismerkedni és ez által kialakítani saját nézeteimet. Ezeket a módszereket együttesen alkalmazva szeretnék segítséget nyújtani. Úgy gondolom, hogy mindenki fejlődhet, csupán akaraterő kérdése, ami kellő motivációval ébreszthető fel.

„Minden gyermekben megvan a cselekvési vágy és a világmindenség megismerésének igénye, csak annak kibontakoztatását kell elősegíteni.”

/Maria Montessori/


Tanulmányaim

ELTE Tanító- és Óvóképző Kar

Óvodapedagógus, Óvoda- iskola átmenet segítése


ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (folyamatban)

Gyógypedagógia- logopédia


Stanford University

Child Nutrition (Gyermek táplálkozás)


Colorado University

Health for children and adolescents (Gyermekek és serdülők egészsége):

  1. Managing asthma, allergies, diabetes, and seizures (Asztma, allergiák, cukorbetegség és rohamok kezelése)
  1. Healthy practices: nutrition, physical activity, and community and family participation  (Táplálkozás, fizikai aktivitás, társadalmi és családi háló)
  1. Providing social, emotional, behavioral and special education services (Szociális, érzelmi, viselkedési, gyógypedagógiai szolgáltatások)
  1. ADHD, autism and learning disorders (Figyelemhiányos hiperaktivitás- zavar, autizmus és tanulási zavarok)

KMT Akadémia

Komplex mozgásterápiás fejlesztő

Tanulási nehézségek megelőzésére és oldására


ELTE- BGGYK

Olvasástanítás fonomimikával