A felmérések alkalmával az adott nehézség függvényében felmérem a gyermek képességeit és fejlettségi szintjét. Minden vizsgálat játékos, a gyerkekek életkori sajátosságaihoz igazodik, emiatt a gyerekek úgy élik meg, mint egy jó móka.

A felmérések során sort kerítek a szülőkkel való konzultációra, ugyanis célom, hogy megértsék a gyerekek fejlődésével kapcsolatos folyamatokat és az eredményeket. A vizsgálatok időtartama általában 30-90 perc.

A felmérés nagyon hasznos, preventív jelleggel is ajánlom, ugyan is arra szolgál, hogy információt kapjunk az esetleges lemaradásokról, a gyermek részképességeinek (beszédkészség, finommotorika, dominanciák, egyensúlyérzék, elemi mozgások, figyelmi kapacitás, emlékezet stb.) fejlettségi szintjéről. Ezentúl segít megállapítani, hogy szükség van-e fejlesztésre, ha igen, milyen típusúra.

CET (Közép-Európai) időzónán kívüli időpontfoglalás csak az utravalofejleszto@gmail.com e-mail címen keresztül lehetséges.

Mielőtt időpontot foglalnál, kérlek olvasd el és tartsd tiszteletben a lemondási feltételeket, ezzel is megtisztelve egymás értékes idejét.

Mi történik ez után?